Ρεθυμνο Αξιοθεατα - Re8ymno Bolta Sthn Palia Polh Xwris Na Stamathseis Se Ayta Ta Shmeia Den Ginetai - Από ελεύθερους χώρους που μετατράπηκαν σήμερα σε πλατείες για τους ντόπιους, μέχρι παλιά βενετσιάνικα και οθωμανικά μνημεία που.

Ρεθυμνο Αξιοθεατα - Re8ymno Bolta Sthn Palia Polh Xwris Na Stamathseis Se Ayta Ta Shmeia Den Ginetai - Από ελεύθερους χώρους που μετατράπηκαν σήμερα σε πλατείες για τους ντόπιους, μέχρι παλιά βενετσιάνικα και οθωμανικά μνημεία που.. Δείτε όλα τα αξιοθέατα (ρέθυμνο) στο tripadvisor Οι τεράστιες βραχώδεις πλαγιές του φαραγγιού φθάνουν τα 600 μέτρα και είναι γεμάτες ανοίγματα και σπηλιές, όπου ζουν. Είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα φυσικά αξιοθέατα του ρεθύμνου. (18 ψήφοι) η μονή της αγίας τριάδας των τζαγκαρόλων ή μουρτάρων είναι ένα από τα πλουσιότερα και ομορφότερα μοναστήρια της κρήτης. Οικοτουρισμός στην κρήτη ρέθυμνο αξός:

Σε απόσταση 25 μόλις χιλιομέτρων από το ρέθυμνο η αργυρούπολη ή αρχαία λάππα, είναι χτισμένη πάνω σε μικρό υψόμετρο και έχει περίπου 300 μόνιμους κατοίκους. Έχει πλούσια ιστορία, την παλιά του πόλη που είναι σκέτο στολίδι και αξιοθέατα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Πέρα από την πολυμορφία του τοπίου και τα υπέροχα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα που προσφέρει το ρέθυμνο, η φιλοξενία και η ζεστασιά των κατοίκων της περιοχής είναι που κάνουν τον επισκέπτη να θέλει να επιστρέψει στον τόπο αυτό. Η φορτέτζα (fortezza), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του.

Re8ymno Palia Polh A3io8eata Lovefortravel
Re8ymno Palia Polh A3io8eata Lovefortravel from lovefortravel.gr
Το ρέθυμνο είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού (περιφερειακής ενότητας) της κρήτης και έδρα του μητροπολιτικού ομώνυμου δήμου της περιφέρειας κρήτης.είναι χτισμένο στην βόρεια ακτή της κρήτης, στην νότια όχθη του. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι: Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε κρητικού συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι κρήτες ιστορικά. Πρόσφατα είχα γράψει για μια ιδιαίτερη ξενάγηση από το crete urban adventures στα αξιοθέατα που. Δίπλα βρίσκονται σημαντικά αξιοθέατα του ρεθύμνου, όπως παραλία ρεθύμνης και ιστορικό. Ξεκινάει από το χωριό κοξαρέ και ρέει ανάμεσα στα βουνά κουρούπα (984 μ) και ξηρό όρος (904μ). Έχει πλούσια ιστορία, την παλιά του πόλη που είναι σκέτο στολίδι και αξιοθέατα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Η μεγαλύτερη παραλία του νησιού με μήκος που ξεπερνάει τα 12 χιλιόμετρα απλώνεται στα ανατολικά της πόλης του ρεθύμνου μέχρι τη σκαλέτα.

Ο αιγυπτιακός φάρος είναι το «στολίδι» του ενετικού λιμανιού και το πλέον φωτογραφημένο μνημείο της πόλης. Έχει 4 προμαχώνες και 3 πύλες. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Υπηρεσιες κρατικες, οργανισμοι, συλλογοι στο ρεθυμνο; Χρονολογείται του 16ου αιώνα, έχει ύψος 21 μέτρα, το φως του καλύπτει απόσταση επτά μιλίων και θεωρείται από τους παλαιότερους φάρους στον κόσμο. Η φορτέτζα (fortezza), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του. Κορυφαία αξιοθέατα για να επισκεφτείτε: Παραλίες στο ρέθυμνο κρήτης, διαδρομές μέσα από μαγευτικά αξιοθέτα που πρέπει να κάνει κάπο Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε κρητικού συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι κρήτες ιστορικά. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Το ενετικο λιμανι και ο φαροσ. Ερωτήσεις σχετικά με κρητη ρεθυμνο αξιοθεατα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! Η φορτέτζα επιβλητικό και μεγαλοπρεπές το οχυρό δεσπόζει στο λόφο πάνω από το ρέθυμνο και με μήκος πάνω από 1.300 μέτρα προσφέρει και μια εντυπωσιακή θέα προς το λιμάνι.

Έχει 4 προμαχώνες και 3 πύλες. Πέρα από την πολυμορφία του τοπίου και τα υπέροχα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα που προσφέρει το ρέθυμνο, η φιλοξενία και η ζεστασιά των κατοίκων της περιοχής είναι που κάνουν τον επισκέπτη να θέλει να επιστρέψει στον τόπο αυτό. Σε απόσταση 25 μόλις χιλιομέτρων από το ρέθυμνο η αργυρούπολη ή αρχαία λάππα, είναι χτισμένη πάνω σε μικρό υψόμετρο και έχει περίπου 300 μόνιμους κατοίκους. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Τα top 10 αξιοθέατα στο ρέθυμνο 4 οκτωβρίου 2015 mία από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της μεσογείου παντρεύει πολιτισμούς, εποχές κατακτητών, φυσικά τοπία και συναισθήματα σε έναν άκρως απολαυστικό συνδυασμό.

Proorismoi Re8ymno Boltes Kai Boyties Me Fonto To Kastro
Proorismoi Re8ymno Boltes Kai Boyties Me Fonto To Kastro from static.in2life.gr
Αυτό το άρθρο ενδέχεται να. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε κρητικού συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι κρήτες ιστορικά. Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του συλλόγου μας. Ο αιγυπτιακός φάρος είναι το «στολίδι» του ενετικού λιμανιού και το πλέον φωτογραφημένο μνημείο της πόλης. Τα top 10 αξιοθέατα στο ρέθυμνο 4 οκτωβρίου 2015 mία από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της μεσογείου παντρεύει πολιτισμούς, εποχές κατακτητών, φυσικά τοπία και συναισθήματα σε έναν άκρως απολαυστικό συνδυασμό. Οι τεράστιες βραχώδεις πλαγιές του φαραγγιού φθάνουν τα 600 μέτρα και είναι γεμάτες ανοίγματα και σπηλιές, όπου ζουν. Χρονολογείται του 16ου αιώνα, έχει ύψος 21 μέτρα, το φως του καλύπτει απόσταση επτά μιλίων και θεωρείται από τους παλαιότερους φάρους στον κόσμο.

Κορυφαία αξιοθέατα για να επισκεφτείτε:

Έχει πλούσια ιστορία, την παλιά του πόλη που είναι σκέτο στολίδι και αξιοθέατα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Οι τεράστιες βραχώδεις πλαγιές του φαραγγιού φθάνουν τα 600 μέτρα και είναι γεμάτες ανοίγματα και σπηλιές, όπου ζουν. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι: Η φορτέτζα επιβλητικό και μεγαλοπρεπές το οχυρό δεσπόζει στο λόφο πάνω από το ρέθυμνο και με μήκος πάνω από 1.300 μέτρα προσφέρει και μια εντυπωσιακή θέα προς το λιμάνι. Κορυφαία αξιοθέατα για να επισκεφτείτε: Ορεινός τουρισμός κρήτη, εναλλακτικός τουρισμός ρέθυμνο, φυσικό γεωπάρκο ψηλορείτη, κρητική χλωρίδα, πανίδα ρέθυμνο Δίπλα βρίσκονται σημαντικά αξιοθέατα του ρεθύμνου, όπως παραλία ρεθύμνης και ιστορικό. Το παλιό αλλά εξαιρετικά διατηρημένο ιστορικό κέντρο της πόλης βρίσκεται κάτω από τα τείχη του ακοίμητου φύλακα, του βενετσιάνιου κάστρου fortezza. Ρέθυμνο, παλιά πόλη & αξιοθέατα. Πέρα από την πολυμορφία του τοπίου και τα υπέροχα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα που προσφέρει το ρέθυμνο, η φιλοξενία και η ζεστασιά των κατοίκων της περιοχής είναι που κάνουν τον επισκέπτη να θέλει να επιστρέψει στον τόπο αυτό. (18 ψήφοι) η μονή της αγίας τριάδας των τζαγκαρόλων ή μουρτάρων είναι ένα από τα πλουσιότερα και ομορφότερα μοναστήρια της κρήτης. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Από ελεύθερους χώρους που μετατράπηκαν σήμερα σε πλατείες για τους ντόπιους, μέχρι παλιά βενετσιάνικα και οθωμανικά μνημεία που.

Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι: Το παλιό αλλά εξαιρετικά διατηρημένο ιστορικό κέντρο της πόλης βρίσκεται κάτω από τα τείχη του ακοίμητου φύλακα, του βενετσιάνιου κάστρου fortezza. Παραλίες στο ρέθυμνο κρήτης, διαδρομές μέσα από μαγευτικά αξιοθέτα που πρέπει να κάνει κάπο (18 ψήφοι) η μονή της αγίας τριάδας των τζαγκαρόλων ή μουρτάρων είναι ένα από τα πλουσιότερα και ομορφότερα μοναστήρια της κρήτης. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε!

A3io8eata Ston Plakia Re8ymno Krhths
A3io8eata Ston Plakia Re8ymno Krhths from www.plakias-villas.gr
Ερωτήσεις σχετικά με κρητη ρεθυμνο αξιοθεατα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! Ρέθυμνο, παλιά πόλη & αξιοθέατα. Το βενετικό κάστρο της φορτέτζας (fortetza) χτίστηκε το 1573. Το ενετικο λιμανι και ο φαροσ. Πρόσφατα είχα γράψει για μια ιδιαίτερη ξενάγηση από το crete urban adventures στα αξιοθέατα που. Έχει πλούσια ιστορία, την παλιά του πόλη που είναι σκέτο στολίδι και αξιοθέατα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Η φορτέτζα (fortezza), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του. Η λίμνη ορνέ συναντάται στο νομό ρεθύμνου, μόλις 500 μέτρα βορειοανατολικά από το χωριό ορνέ, ενώ απέχει από το ρέθυμνο περίπου 50 χιλιόμετρα.

Ξεκινάει από το χωριό κοξαρέ και ρέει ανάμεσα στα βουνά κουρούπα (984 μ) και ξηρό όρος (904μ).

Ερωτήσεις σχετικά με κρητη ρεθυμνο αξιοθεατα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! Το ρέθυμνο είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της κρήτης. Τα top 10 αξιοθέατα στο ρέθυμνο 4 οκτωβρίου 2015 mία από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της μεσογείου παντρεύει πολιτισμούς, εποχές κατακτητών, φυσικά τοπία και συναισθήματα σε έναν άκρως απολαυστικό συνδυασμό. Ο αιγυπτιακός φάρος είναι το «στολίδι» του ενετικού λιμανιού και το πλέον φωτογραφημένο μνημείο της πόλης. Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρει: Έχει πλούσια ιστορία, την παλιά του πόλη που είναι σκέτο στολίδι και αξιοθέατα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Έχει 4 προμαχώνες και 3 πύλες. Είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα φυσικά αξιοθέατα του ρεθύμνου. Οι τεράστιες βραχώδεις πλαγιές του φαραγγιού φθάνουν τα 600 μέτρα και είναι γεμάτες ανοίγματα και σπηλιές, όπου ζουν. Οικοτουρισμός στην κρήτη ρέθυμνο αξός: Μια από της ομορφότερες πόλεις της ελλάδας, το ρέθυμνο και τα αξιοθέατα του, σας περιμένουν να τα γνωρίσετε και να ταξιδέψετε στην πλούσια ιστορία του και της ομορφιές του. Για τη διαμονή σας στο ρέθυμνο, επιλέξτε το εκπληκτικό rimondi boutique hotels,. (18 ψήφοι) η μονή της αγίας τριάδας των τζαγκαρόλων ή μουρτάρων είναι ένα από τα πλουσιότερα και ομορφότερα μοναστήρια της κρήτης.

Ερωτήσεις σχετικά με κρητη ρεθυμνο αξιοθεατα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! ρεθυμνο. Έχει 4 προμαχώνες και 3 πύλες.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook